(FOTO) Ovo je žena iz Kovina za koju se sumnja da ju je UBIO SIN

Autor:

Hronika

31.05.2021

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Kovinu je jutros pronađeno beživotno telo Stanojke Davidović (62), a sumnja se da ju je ubio njen dvadesetpetogodišnji sin.

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP
Foto: Ilustracija

Kako "Blic" piše, zločin se dogodio u pomoćnoj prostoriji porodične kuće u kojoj su živeli njih dvoje.

M.D. (25) iz Kovina lišen je slobode zbog sumnje da je u porodičnoj kući u tom gradu ubio majku. Osumnjičeni se brani ćutanjem.

Ona se inače bavila osiguranjem.

- D.M. je saslušan u policiji gde se branio ćutanjem. Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Smederevu. Njemu se na teret stavlja teško ubistvo - kaže izvor "Blica" upoznat sa slučajem.

RepublikaFoto: printscreen

Detalji ubistva biće poznati nakon što bude obavljena obdukcija. Prve informacije pokazuju da je ženu udarao u glavu. Kako neki mediji navode, ali to nije potvrđeno, ubijena je palicom.

Zvanično u institucijama nisu evidentirane prijave za nasilje u porodici. Međutim, komšije svedoče da su majka i sin imali narušene odnose. Upravo će komšije biti među svedocima u tužilaštvu.

- Zločin je policiji prijavila rođaka koja živi u komšiluku majke i sina. Njoj je bilo sumnjivo što D.S. nije videla čitavog dana - navodi izvor i dodaje da se sumnja da je zločin izvršen čitav jedan dan pre nego što je beživotno telo D.S. pronađeno.

Sumnja se da je ubistvo počinjeno još 29. maja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading