PEŠIĆ EKSKLUZIVNO O MAJSTORICI: Zvezda je prokockala dobijenu utakmicu, Budućnost ima MALU PREDNOST!

Autor: Republika

Sport

28.05.2021

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni košarkaški stručnjak Svetislav Pešić tvrdi da će majstorica Crvene zvezde i Budućnosti biti otvorena do samog kraja.

RepublikaFoto: Starsport
Svetislav Pešić

Pešić je za Republiku istakao da će taktičke zamisli biti izuzetno važne tokom odlučujućeg meča za prvaka ABA lige.

- Zvezda je u četvrtoj utakmici praktično izgubila dobijen meč i baš mi je žao, pošto navijam za Zvezdu. Leglo mi je kako je Zvezda igrala i stvarno mi je žao. Biće teška utakmica za Zvezdu, možda Budućnost ima malu psihološku prednost, s obzirom da su svima dali do znanja da oni jesu dobra ekipa. Kad utakmica krene, onda ne postoji psihološka prednost. Tada dolaze do izražaja taktička rešenja i jedne i druge ekipe. Mislim da će ova utakmica biti otvorena, izjednačena utakmica kao i sve do sad - tvrdi Pešić za naš portal.

Bivši šampion Evrolige sa Barselonom je prognozirao i fajnal-for Evrolige:

Nema favorita. Svaka ekipa čeka svoju šansu. Možda Barsa i Efes imaju malo više neke šanse, ali prvo moraju da prođu polufinale.

Priliku za razgovor sa trofejnim bivšim igračem Bosne i Partizana i čovekom koji je skoro sve osvojio tokom trenerske karijere dobili smo na dodeli Majskih nagrada Sportskog saveza Srbije, gde je on dobio priznanje u kategoriji sportskih stručnjaka za 2021. godinu:

- Ponosan sam. Došao je i na mene red. Veliko priznanje za mene i moj sport. Mi koji smo dugo u inostranstvu, ponekad nas zaborave. Mene izgleda nisu, ja sam uvek ovde. Iako sam u inostranstvu, ja sam uvek u Srbiji. Znate da često posle poraza se kaže da trener nije motivisao igrače, a niko ne pita ko je motivisao trenera. Kada se nađete u ovakvom okruženju sportista, ljudi koje nisam dugo video, to mi je motivacija da i dalje pomažem srpsku košarku - rekao je Pešić, a o eventualnom penzionisanju se nije izjasnio:

- Kad kažem dostaje bilo, onda uvvek dođe neka nova ponuda. Za sada sam na godišnjem odmoru.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading