VUJOŠEVIĆ GRMI: Budućnost imala DOMAĆINSKO suđenje protiv Zvezde

Autor:

Sport

27.05.2021

21:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni trener Partizana Duško Vujovšević pričao je o finalnoj seriji plej-ofa ABA lige.

RepublikaFoto: Starsport
Duško Vujošević

Trofejni stručnjak uoči majstorice smatra da je Crvena zvezda favorit protiv Budućnosti, a veruje da je ključ svega Dejan Radonjić.

- Gledajući Zvezdu ove godine, moram da kažem da je kolega Radonjić uradio dobar posao kada je u pitanju odbrana. To se prikazuje iz utakmice u utakmicu, čak je ona prva utakmica u Podgorici, kada su ukrali nekoliko lopti u prvoj fazi odbrane, odmah nakon ofanzive. Lazić je ukrao dve lopte i vidi se da igraju stvarno jako dobro u defanzivi. Ovog momenta, igra se ta finalna serija ABA lige, mislim da je Budućnost propustila svoje prilike jer domaći teren je veoma bitan. Što se tiče nekih rezultata, oni su začuđujući, ali ne bih otvarao preširoku temu - rekao je legendarni trener Partizana.

Potom se osvrnuo na suđenje u trećoj i četvrtoj utakmica finalne serije, koje su igrane u Podgorici.

- Što se tiče nekih sudijskih odluka, one su bile na strani domaćina. Kada je Igokea igrala protiv Zvezde u Beogradu, pa i kad je Zvezda igrala protiv Budućnosti u Podgorici. Oseća se prednost domaćeg terena u većoj meri nego što je to u nekim idealnim uslovima, ali ne treba stvarati neku atmosferu linča. Poštujem to što radi Dejan Radonjić, napredak Dobrića, čitanje igre Davidovca, čak je i Kuzmić u dobroj meri vraćen, intezitet kojim igraju odbranu je dobar. Posle povrede Rida je Zvezda veliki favorit. Niti je prva, niti je zadnja utakmica koja je dobijena uz neke sporne odluke, a što je govorio moj dragi kolega Zmago Sagadin, ovo je "demokracija" i svako ima pravo da kaže ono što misli - zaključio je Vujošević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading