MILJENIK DELIJA POTVRDIO: Zvezda sprema još jednu EKSPLOZIJU

Autor:

Sport

27.05.2021

15:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šampion Srbije je krenuo ofanzivno u letnji prelazni rok, a kako stvai stoje, nema nameru da stane.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Pešić slavi gol sa saigračima tokom prvog mandata u Zvezdi

Prethodnih dana se u javnosti pojavila informacija da je Crvena zvezda zainteresovana za Aleksandra Pešića kome ističe ugovor sa Makabijem, a koji zbog situacije u Izraelu srpski napadač ne želi da produži.

Prema tome, popularni Šiljo bi na "Marakanu" stigao kao slobodan igrač, a sada je i on potvrdio da su crveno-beli ostvarili kontakt sa njim.

- Istina je da me želi Zvezda, ima interesovanja i razgovora, ali ja sam još igrač Makabija, tamo mi je bilo lepo i želim prvo da sa Makabijem sve rešim ako je moguće i nakon toga ćemo videti dalje - rekao je Pešić za "Telegraf".

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Aleksandar Pešić

Nije tajna da Crvena zvezda planira promene u špicu, pošto je sev izvesnije da će klub napustiti Milan Pavkov i Dijego Falćineli, pa su crveno-belima potrebna nova rešenja.

Podsetimo, Pešić je igrao za Zvezdu u sezoni 2017/18, kada je osvojio titulu i prezimio u Evropi. Tada je bio i najbolji strelac lige sa 22 pogotka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading