STANOJEVIĆ JE VRHUNSKI SPIN MAJSTOR: Rešio da PROGOVORI, pa osuo DRVLJE i KAMENJE na trenera Partizana posle poraza od Zvezde!

Autor:

Sport

26.05.2021

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rešio da se oglasi i razreši sve dileme nakon finala Kupa Srbije i incidenta koji je uzburkao Srbiju.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Partizana Aleksandar Stanojević tokom Večitog derbija sa Crvenom zvezdom

Romeo Filipović, menadžer defanzvca Partizana Makija Banjaka, oštro je napao trenera crno-belih Aleksandra Stanojevića zbog odluke koju je doneo tokom Večitog derbija.

Naime, Filipović je ocenio da je šef struke "parnog valjka" to učinio namerno kako bi zamazao oči javnosti koja se dan posle izgubljenog finala više bavi njegovim štićenikom nego propustima Stanojevića.

– Da li ste videli šta se dogodilo u četvrtom minutu? Da li ste primetili da se Svetozar Marković povredio i da se požalio klupi na rame? Da li ste videli da je Banjak ustao i od petog minuta počeo da se zagreva? Od petog minuta trčiš i čekaš da uđeš u igru i onda ti na poluvremenu saopšti: „Ne ulaziš ti, već drugi štoper“ (Bojan Ostojić, op. au). To je bila smišljena provokacija Stanojevića. Posle svega nemoguće je od igrača tražiti da mirne glave uđe u produžetku. Normalno je da se nije osetio spremnim, a sad smatram da je to sve izrežirano kako bi se stvorio događaj koji će zaseniti lični neuspeh trenera. Eto, danas se više piše o Banjaku, nego o taktici i timu koji je izveo Stanojević. Znači da je uspeo – rekao je menadžer Makija Banjaka za portal “24sedam.rs”.

RepublikaFoto: Starsport
Maki Banjak

Odnos prema Banjaku je totalno promenjen od derbija, kada je on, uz Aleksandra Kataija, bio jedan od najboljih pojedinaca na terenu.

– Banjak je u Partizan došao kao velika želja Sava Miloševića, što je uprava podržala. Odlično se uklopio od starta, međutim, Milošević je ubrzo napustio klub i na njegovo mesto došao je Stanojević. Tada je bilo sve u najboljem redu. Na prvom derbiju bio je zajedno sa Katajiem najbolji igrač na terenu, čak dobio poziv selektora Kameruna, ali po povratku sa utakmica reprezentacije odnos prema njemu počeo je drastično da se menja – rekao je Filipović.

Podsetimo, Partizan je Banjaka platio 500.000 evra ljubljanskoj Olimpiji, a opšta ocena je da će ovog leta napustiti Humsku...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Marko

27.05.2021 12:15

Ti si taj mafijas sa upravom Partizana sve radi da se pobedi Zvezda.Zvezda ima bolji tim od Partizana za klasu samo ne znam zasto otvoreno ne ide na pobedu sa dva ili vise golova razlike .mec je trebao da zavrsi 3:1 za Zvezdu...