DOSTA MU MARAKANE: Stankovićeva glavna UZDANICA želi da IDE - Zvezda na POTEZU!

Autor:

Sport

26.05.2021

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iznenađenje posle osvojenog Kupa Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Milan Rodić sa saigračima iz Crvene zvezde

Fudbaleri Crvene zvezde uspeli su da osvoje duplu krunu, prvu posle 14 godina, a u sredu nam sa Marakane stiže vest koja izaziva strepnju, kako među Delijama, tako i u stručnom štabu crveno-belih.

Naime, prema saznanjima "Mocartsporta", levi bek srpskog šampiona Milan Rodić zatražio je dozvolu od klupskih čelnika da napusti Ljutice Bogdana jer je došlo do zamora materijala.

Bivši igrač OFK Beograda već pune četiri godine sa uspehom pokriva levi defanzivni bok, bez prave alternative. Zvezda je pokušala sa Hajdinom i Žanderom, ali je izbor uvek padao na iskusnog defanzivca.

RepublikaFoto: Starsport
Stanković i Rodić

Spekuliše se da Rodića žele Turci, a izgleda da je došlo vreme za rastanak. Očekuje se hitna reakcija Crvene zvezde da u predstojećem letnjem prelaznom roku pronađu pravu zamenu za Rodiića, a potreban je proveren igrač za kvalifikacije za Ligu šampiona.

Podsetimo, Milan Rodić (30) je pre Crvene zvezde nastupao u Rusiji, a u sedam navrata je nosio dres reprezentacije Srbije. Usled zasićena želi novi izazov, a sva je prilika da mu naš najtrofejniji klub neće praviti probleme pri izboru nove sredine...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading