ANIMOZITET PREMA ZVEZDI POSTOJI GODINAMA: Grmljavina sa Malog Kalemegdana pred majstoricu!

Autor: Republika

Sport

27.05.2021

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Crvene zvezde Marko Kešelj izjavio je da se prema crveno-belima godinama gaji negativan odnos.

RepublikaFoto: Starsport
Marko Kešelj i Nebojša Čović

Kešelj je istakao da na terenu, među igračima, nema nikakvih problema, dok sudije kvare utisak:

- Nažalost došlo je do pete utakmice, iako je ova serija trebala da se završi još u Podgorici. Ali zbog kriterijuma suđenja i sudija koji već godinama unazad imaju određen animozitet prema Crvenoj zvezdi došli smo do te majstorice, do pete utakmice. Što se tiče košarkaškog dela, tu su dobre obe ekipe. Sve četiri utakmice tvrde, na jednu loptu i jedan posed. Takođe, obe ekipe su vođene sa dva veoma iskusna trenera. Jednostavno, takve ekipe nisu zaslužile da im neko treći kroji sudbinu. Nego da pobedi bolje pripremljena ekipa. Tako da se nadam da će sutra, u najmanju ruku, kriterijum biti jednak za obe ekipe. I da se ova finalna serija završi na jedan dostojanstven način - ističe Kešelj.

Bivši reprezentativac Srbije se dotakao i mogućeg broja gledalaca, apeluje na fer navijanje:

- Nemam podatak koliko će navijača doći. Ali očigledno je da vlada veliko nezadovoljstvo kod naših navijača zbog toga što si videli šta se sve desilo u Podgorici. Ja ih i ovim putem pozivam, bar one koji će biti u hali, da ne nasedaju na provokacije i da fer i sportski bore Crvenu zvezdu i da pokažemo da smo mi drugačiji i da smo pravi domaćini. Naravno da na terenu bude borba, ali da se pored terena svi osećaju sigurno.

Na temu sudija je govorio i trener Dejan Radonjić, peti meč se igra u petak.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.