BOGDAN O SPASONOSNOJ TROJCI: Sve se desilo za SEKUND!

Autor: Republika

Sport

24.05.2021

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prva NBA plej-of utakmica u karijeri Bogdana Bogdanovića i prvi trijumf. Ni manje-ni više nego u Medison skver Gardenuz.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bogdan Bogdanović

Atlanta Hoksi pobedili su Nikse 107:105 u prvom meču u i napravili su brejk na početku serije.

Bogdanović je pogodio trojku za izjednačenje i imao ukupno 18 poena, dok je Tre Jang pogodio flouter za pobedu.

- Brate moj - pozdravio je Kolins Bogdanovića, kada je stigao na konferenciju za medije i govorio o Tre Jangu, koji je pogodio šut za pobedu protiv Niksa u prvoj utakmici prve runde plej-ofa.

- Tre Jang živi za ove momente. Kada se probudi ujutru, on je spreman za ovo, video sam ga da već to radi. Ne mogu da očekujem više od njega. Bio je veliki pritisak na njemu.

Bogdan je bio saglasan.

- On je sjajan, veliki je takmičar i uvek hoće da pobedi. Svaki put nam to i pokazuje – da je pobednik - kaže Bogdanović.

Velika pobeda, ali tek je početak.

- Ovo je tek prva utakmica, da nisu pogodili nekoliko važnih šuteva i odigrali dobru odbranu na kraju, utakmica bi otišla u drugom pravcu i oni bi pobedili. Tek je prva utakmica i mi možemo da igramo još bolje, to je sigurno. Nemamo vremena da uživamo i slavimo, moramo da se spremimo za narednu utakmicu - rekao je Bogdan.

Bogdanović je na 50 sekundi do kraja pogodio trojku za izjednačenje. Nije bio izgrađen napad. Šta se tu desilo?

- Umalo sam izgubio loptu. Kada sam video da ide ka meni, uzeo sam je, otvorio se i šutnuo. Sve je trajalo jedan sekund i šutnuo sam i to je to - rekao je Bogdanović, dok je Kolins pokazivao tri prsta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading