OTKRIO SVE! Bogdanoviću PROPAO transfer karijere!

Autor:

Sport

20.05.2021

14:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši as Partizana razgovarao preko "Zoom"-a sa srpskim novinarima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bogdan Bogdanović

Srpski bek Bogdan Bogdanović otkrio je kako mu je propao trejd u Milvoki, rekavši da bi sve bilo drugačije da je završio među Baksima.

Naučio sam prve godine u NBA da nisi siguran sve može sve da se desi oko trejda. Kao dete sam se ložio, biće svašta, a na kraju ništa. Pred taj datum, imaš nervozu da li ostaješ, nezgodna je promena sredine, bilo je lakše kada je prošao datum i znaš da si do kraja godine ovde. Izlazio sam iz povrede, sve se poklopilo - kazao je Srbin, pa dodao:

Bilo bi drugačije da sam otišao tamo. Pričao sam s Adetokumbo, iako nismo bliski prijatelji, ali poznajemo se Tanasis i ja, pre svega. Igrali smo dosta puta jedan protiv drugog. Kaže mi "Bili bismo bili mnogo bolji', ali nikad se ne zna. Ko zna da li bi bilo bolje ili gore u odnosu na Atlantu.

Bogdan je zatim apostrofirao uticaj novog trenera Hoksa Nejta Mekmilana na njegovu "eksploziju" u drugom delu sezone.

Stara je škola, ponavlja nam iste stvari. Napravio je sistem, ne izlazi iz toga i to mi se sviđa. Želi da upari staru školu sa novom. Govori nam da neće da nam oduzme naše stvari, ali da mora da ima uticaj na igru. Taj spoj je dobar za nas. Što se tiče mene, govori mi da šutiram još više i da čekam da 'igra dođe do mene - zaključio je Bogdan Bogdanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading