BOMBA ODJEKUJE MALIM KALEMEGDANOM: Radonjić u EKSTAZI - ogroman MILJENIK Delija se VRAĆA u Zvezdu!

Autor:

Sport

23.05.2021

18:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli na putu da reše pitanje plejmejkera za narednu sezonu.

RepublikaFoto: Starsport
Stefan Jović sa bivšim saigračima iz Crvene zvezde

Srpski plejmejker Stefan Jović na leto bi mogao da se vrati u Crvenu zvezdu. Doduše, za Srbina je zainteresovan i grčki Panatinaikos, ali bi njegov nekadašnji trener Dejan Radonjić mogao da bude "tas na vagi" da iskusni organizator igre prelomi u pravcu povratka na Mali Kalemegdan.

Turski mediji navode da je PAO ozbiljno zagrizao za Srbina koji se afirmisao u kragujevačkom Radničkom, a imao je i zapažen učinak u dresu reprezentacije Srbije pod vođstvom selektora Aleksandra Đorđevića.

Sa druge strane, poznato je da Radonjić izuzetno ceni Jovićeve kvalitete, prvenstveno u defanzivi, pa bi period adaptacije u Beogradu sigurno bio kraći nego u Atini.

Podsetimo, Jović ima 30 godina, a od 2019. je nosio dres Himkija. Delije žele svog velikog ljubimca natrag, sada je na crveno-belima da reaguju, preteknu zelene i završe veliko pojačanje za sledeću sezonu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading