NIKOLU NE POŠTUJU, BRUKA: Trener Denvera štiti Jokića od BLAĆENJA NOVINARA bez pokrića

Autor: Republika

Sport

15.05.2021

07:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Denver Nagetsa Majk Meloun izjavio je da Denver Nagetsi i Nikola Jokiće ne dobijaju dovoljno poštovanja koliko su zaslužili.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Meloun brani Jokića od napada medija

Izjava analitičara Foks Sportsa Nika Rajta da bi Jokić mogao da bude najgori MVP u poslednjih 35 godina je potresla košarkašku javnost.

Ubrzo je Rajt naveo na sebe gnev Jokićevih saigrača i trenera.

Džamal Mari, koji trenutno ne igra zbog povrede ukrštenih ligamenata, našalio se na Tviteru porukom "Nick Wrong" (Nik Pogrešni).

O tome je pričao i trener Denvera Majkl Meloun:

- Slušajte, Nikola ne dobija zasluženo poštovanje. Denver ne dobija zasluženo poštovanje. Ja takođe. Koga briga? Sve o čemu ja brinem je da ostanemo zajedno, da nađemo način da pobedimo, da nastavimo da dokazujemo tim ljudima da nisu u pravu, u čemu smo uradili sjajan posao. Ne znam da li je bilo otpornijeg tima u poslednjih nekoliko godina - rekao je trener Denvera.

Meloun posebno ističe činjenicu da njegov tim pravvi odlične rezultate uprokos tome što igra bez jednog od najboljih u timu, Džamala Marija:

- Neverovatno je šta ovaj tim radi, ne zanima nas ta buka koja dolazi spolja - zaključio je Meloun.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading