KOKOŠKOV ODLAZI? Nadležno lice se oglasilo povodom glasina!

Autor: Republika

Sport

11.05.2021

19:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Fenerbahčea Igor Kokoškov je upao u žižu javnosti posle pisanja grčkih medija da je na izlaznim vratima.

RepublikaFoto: Starsport
Igor Kokoškov

Menadžer odgovoran za košarkaški klub, Sertač Komsoglu se oglasio povodom pisanja da selektor Srbije odlazi sa klupe kluba iz Istanbula.

- Postoje razne poruke sa društvenih mreža da postoji problem između trenera Igora Kokoškova i uprave kluba. Ipak, to nije istina, ali je prirodno da se o tome piše jer dolazi period transfera. Na primer, juče se pojavila informacija da Olimpija Milano uzima Jana Veselog, a zatim je njegov menažer dao izjau po tom pitanju: 'Ne postoji takva mogućnost'. Prošle nedelje su se pojavile vesti da je Dešon Pjer novi igrač CSKA, ali to je sve prirodno - rekao je Komsoglu i nastavio:

- Sa našim trenerom od februara pravimo planove za sledeću sezonu kako ne bi zakasnili sa pravljenjem tima. Trenutno smo fokusirani na plej-of turske lige. Možda mogu da se pročitaju takve vesti, ali poručujem našim navijačima da ne veruju u takve informacije. Takođe, dajem ambiciozne izjave da od februara radimo da budemo jači sledeće sezone, da na najbolji način iskoristimo budžet koji imamo. Kad kažem ambiciozne izjave, ne mislim na prazne priče.

U dahu nastavlja Komsoglu.

- Jasno mogu da kažem da imam sastanke sa Maurisijom Gerardinijem, pet-šest dana u nedelji. Naš dragi trener Kokoškov prisustvuje nekim od tih sastanka. On je zadužen za svoj tim i jedino što mogu da kažem povodom ovih glasina je da plej-of počinjemo u četvrtak - zaključio je Komsoglu.

Podsetimo, Fenerbahče u četvrtfinalu plej-ofa igra protiv Darušafake. Inače, velikan iz Istanbula je ligaški deo sezone završio na drugom mestu iza Efesa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading