KAKAV JE BOBI CAR: Kako je to kad saspeš Jokiću REKORD KARIJERE?

Autor:

Sport

11.05.2021

17:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski centar Boban Marjanović je govorio za Athletic o mnogim interesantnim detaljima iz svoje karijere, prvoj trojci, Nikoli Jokiću i rekordu karijere!

RepublikaFoto: Starsport
Nikola Jokić i Boban Marjanović

Boban Marjanović je igrao za Detroit, Los Anđeles Kliperse, San Antonio, Filadelfiju i sada za Dalasa i svuda je bio među omiljnima u svlačionici.

Svoju prvu trojku je postigao u dresu Filadelfije...

- Sećam se da je bilo prvo poluvreme, ali nisam siguran da li je prva ili druga četvrtina. Kako sam šutnuo tako je ušla, Džimi Batler mi je dao asistenciju, a svaki šut je dobar kada lopta uđe- rekao je kroz smeh Marjanović.

Jedan od poteza koji se i dalje pamti je kada je Boban posle sudijskog zvižduka pokušao da izbije loptu protivniku.

- Sećam se, svi o tome pričaju i dan danas. Bilo je to u Los Anđelesu kada sam igrao za Kliperse i to protiv Entonija Dejvisa. Nikada mi nije prigovorio, bilo je smešno, a i rekao mi je da mi ne zamera, čak je okačio sliku na Instagram- kaže Marjanović.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Rekord karijere je ubacio Denver Nagetsima, ni manje ni više nego Jokiću.

- Da, 31 poen i 17 skokova, ali rekord karijere u skokovima je protiv Finiksa u bablu kada sam uhvatio 20. Nisam ni znao koliko imam dok nisam video statistiku nakon utakmice.

Upitan je da li o tome priča sa Jokićem.

- Ne, pričamo o mnogim drugim stvarima i uglavnom se šalimo. Te noći kada sam postavio rekord nismo pričali, za mene je to rekord karijere, a za njega običan dan. On može da ubaci 40 kad god poželi- rekao je Marjanović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading