MEGA ŠAMPION SRBIJE! Partizan i Zvezda NI U FINALU

Autor: Republika

Sport

09.05.2021

15:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mega Sokerbet je osvojila titulu šampiona Srbije u konkurenciji juniora. Ona je u finalu Fajnal ejta u Užicu savladala Slobodu rezultatom 89:73.

RepublikaFoto: Instagram.com/KSSrbije
Slavlje juniora Mege

Gostujući tim, inače izraziti favorit na turniru, gotovo je čitavim tokom susreta imao vođstvo dvocifrenom razlikom, stoga nije došlo do neizvesne završnice. 

Epitet igrača meča je poneo Oleksandr Kobzistij, koji je ubacio 19 poena, uz 15 skokova i četiri ukradene lopte. Nikola Jović je na svom kontu imao 21 poen, osam skokova i šest asistencija. Nikola Đurišić je pobedi doprineo sa 20 poena, šest uhvaćenih lopti i pet asistencija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KSSrbije (@kssrbije)



Kod domaćina se istakao Petar Bogićević sa 26 poena. Po 14 su dodali Mihailo Bošković i Luka Aksentijević. Prvi je imao i 11 skokova, a drugi po četiri uhvaćene lopte i asistencije.

Titulu najboljeg strelca i MVP-ja ligaškog dela RJLS-a je poneo Vuk Vasić (OKK Konstantin), a pored njega u idealnoj petorci su se našli još i Nikola Jović (Mega Sokerbet), Nikola Radovanović (Partizan NIS), Mihailo Petrović (Partizan NIS) i Luka Aksentijević (Sloboda).

Za najkorisnijeg igrača završnog turnira u Užicu je proglašen Nikola Jović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading