BIVŠI SELEKTOR NA KLUPI PARTIZANA? Oglasila se LEGENDA srpske košarke i otklonila SVE DILEME!

Autor:

Sport

05.05.2021

10:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni strateg Svetislav Pešić otkrio svoje planove.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Partizana

Bivši selektor naše zemlje Svetislav Pešić poručio je da se nalazi u "košarkaškoj penziji", čime je još jednom demantovao spekulacije javnosti da će na leto preuzeti užarenu klupu KK Partizan.

Kada sam sa Barselonom 2019. osvojio Kup kralja, zove me brat da mi čestita: "Ajde, sad je dosta, idi u penziju." Ja mu kažem: "Pa ja sam već pet godina u penziji". Ni pre poziva da se vratim u Barselonu nije mi nedostajala košarka sa aspekta trenerskog posla. Tako je i sada. Ali, taman kad dođem u tu fazu, neko me pozove i ubaci rovca u glavu. Drži me neko vreme, pa pusti. Jednog dana moraš da presečeš, tako da bih voleo da me više ne uznemiravaju. Ja sam u penziji - izjavio je Kari za Novosti.

RepublikaFoto: Starsport
Dosta mu košarke - Svetislav Pešić

Podsetimo, Svetislav Pešić se u košarkaškim kuloarima pominjao kao dugoročno rešenje za crno-bele koji su u tekućoj takmičarskoj godini promenili tri trenera, dok će do kraja sezone prvi tim predvoditi Aleksandar Matović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading