PRED POLUFINALNU SERIJU: Zvezdi stigle PRETNJE iz Laktaša

Autor: Tanjug

Sport

02.05.2021

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je evroligaška ekipa i veoma je poštujemo, ali svakako da i mi imamo svoje šanse, izjavio je košarkaš Igokee Stefan Fundić pred početak završnice ABA lige.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Igokee

Duelom između košarkaša Crvene zvezde i Igokee u ponedeljak od 18.30 sati u hali "Aleksandar Nikolić" počinje polufinalna serija ABA lige, a igrač ekipe koja je ove sezone iznenadila košarkašku javnost u regionu u razgovor za Tanjug izneo je očekivanja od prvog plej-ofa u istoriji kluba.

U ligaškom delu košarkaši Igokee na svom terenu ubedljivo su savladali Crvenu zvezdu (85:65), u Beogradu su bili u prilici da i drugi put "uzmu skalp" rivalu, ali su na kraju izgubili 69:66.

Fundić ističe da su spremni i da u sustrašnjem duelu pruže dostojan otpor timu Dejana Radonjića.

- Ta pobeda u Laktašima proizašla je iz toga što smo mi izašli da igramo košarku, da damo sve od sebe i da pokažemo šta znamo. Sada tako ulazimo i u plej-of. Jesmo se plasirali, ali želimo da pokažemo da nam je tu i mesto. Zvezda je evroligaška ekipa i veoma je poštujemo, ali svakako da i mi imamo svoje šanse. Moramo fizički da im odgovorimo, a smatram da smo više nego sposobni za to - kaže Fundić.

RepublikaFoto: Starsport
Stefan Fundić protiv Partizana

Igokea u polufinalnu seriju ulazi rasterećeno, pošto je pritisak na strani Zvezde, koja je glavni favoriti za osvajanje šampionske titule.

- Bez obzira na to da li ima pritiska ili ne, svako daje sve od sebe u plej-ofu. Sve je moguće. Ne bih voleo da se bavim prognozama, jer prognozama nismo došli ovde gde jesmo. Išli smo utakmicu po utakmicu, pa ćemo tako i sada. Prvo meč u Beogradu, pa ćemo za dalje da vidimo - ističe bivši igrač Beovuka, Vršca, Mege i Zadra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading