JOKIĆ OTVORIO DUŠU: Bili smo UŽASNI! Išao sam BAŠ JAKO na Zajona

Autor:

Sport

29.04.2021

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Denver Nagetsa su na meču sa Nju Orleans Pelikansima od gotovog napravili veresiju, ali se na kraju ipak sve dobro završilo po Nikolu Jokića i njegove saigrače.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić

Denver je slavio 114:112 iako je na 45 sekundi do kraja imao čak devet poena prednosti.

Nikola Jokić je meč završio sa 32 poena, osam asistencija, sedam skokova i po tri blokade i ukradene lopte, ali to umalo nije bilo dovoljno. Srpski as je pokušao da objasni šta se desilo u poslednjem minutu susreta.

Bili smo užasni. Izgubili smo nekoliko lopti, oni su dali neke lake poene, ali su pogodili i neke teške šuteve. Na kraju smo imali i malo sreće – košarkaški Bogovi uvek nagrade one koji se bore - rekao je Jokić.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić protiv Stivena Adamsa

"Džoker" je doneo pobedu Nagetsima blokadom nad Zajonom Vilijamsonom u poslednjem napadu.

Što se tiče blokade, Ingram je prošao kroz sredinu, ja sam bio na Zajonu i zaustavio sam ga. Išao sam jako, samo sam hteo da ne ubaci loptu u koš. Išao sam baš jako, čak i na faul.

Na kraju je odgovorio na pitanje šta je bio ključ pobede.

- Ne znam, možda ukradene lopte i brzi napadi, poeni u kontri. Imali smo i otvorene šuteve, ali neke nismo pogađali. Kada je trebalo pogađali smo i to je najvažnije u NBA ligi, moraš da budeš najbolji kada je najpotrebnije - poručio je Jokić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading