KAO U AVGUSTU: Matović bez dlake na jeziku po okončanju ABA lige!

Autor:

Sport

26.04.2021

17:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef struke Partizana zadovoljan izdanjem njegovih pulena, s obzirom na okolnosti.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Partizana Aleksandar Matović

Košarkaši Partizana ubedljivom pobedom nad Splitom oprostili su se od ABA lige, a trener crno-belih Aleksandar Matović rekao je da njegove izabranike čekaju pripreme za Superligu kao u avgustu.

Kao što sam i u najavi meča rekao, osetilo se to što nismo igrali gotovo 20 dana. Meč nije bio preterano lep za gledanje, ali uspeli smo ipak da ga krunišemo pobedom.

Postoji mnogo stvari na kojima je potrebno raditi, samo je pitanje kako to možemo da uigramo s obzirom da nećemo imati takmičarske utakmice, već trening mečeve - objasnio je Matović, a potom je detaljnije proanalizirao iskušenja koje čekaju njegov tim.

Praktično ćemo iz pripremnog perioda ući u fazu plej-ofa Superlige. Igrači će dobiti slobodna tri dana i posle toga krećemo sa pripremama, kao da smo u avgustu - zaključio je Aleksandar Matović.

Podsećanja radi, Partizan je regularnu sezonu u ABA ligi okončao polovičnim učinkom (13-13), a čini se da se "parni valjak" kasno upalio, s obzirom na to da je u poslednjih pet rundi upisao maksimalnih pet pobeda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading