JOKIĆ JE BOLJI OD SE*SA: Amerikanac uživao u PATNJI SRBOMRZCA NURKIĆA protiv Nikole

Autor: Republika

Sport

23.04.2021

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lokalni sportski novinar u Denveru Rajan Kenigsberg postavio je zanimljiv tvit u kom je "ubio dve muve jednim urdarcem", nahvalivši Nikolu Jokića i ujedno je opleo po Jusufu Nurkiću.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jusuf Nurkić čuva Nikolu Jokića

Utakmica divizijskih rivala Denver Nagetsa i Portland Trejleblejzersa je uvek zanimljiva, što zbog kvalitetnih sastava sa obe strane, što zbog rivaliteta Jokića i Nurkića.

Somborac je svojim odličnim partijama u ruki sezoni istisnuo "Bosanskog bika" iz Denvera, koji je godinu dana ranije došao u NBA ligu. Od tada dueli dva gorostasa poprimaju mnogo više pažnje, pogotovu kod publike u regionu. Umeo je Nurkić da nadigra Jokića, ali u poslednjih par godina je srpski centar postao viša klasa.

U nedavnom pobedi Nagetsa 106:105, Nikola je plenio sa 25 poena, devet skokova i pet asistencija. Nurkić je imao tek osam poena, sedam skokova i šest asistencija.

Novinar zadužen za praćenje sportskih dešavanja u Koloradu Rajan Kenigsberg je uživao gledajući mučenje Nurkića protiv Jokića:

- Da, seks je kul, ali da li ste ikada videli Jusufa Nurkića kako se blamira u odlučujućim momentima protiv Nageta? - piše u Rajanovom tvitu.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading