GROBARI SILNO ŽELE SALETA: Pitali su Mijailovića o Đorđeviću, predsednik Partizana odgovorio kao iz TOPA!

Autor:

Sport

18.04.2021

13:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se Ostoja Mijailović o gorućoj temi.

RepublikaFoto: Starsport
Ostoja Mijailović i Saša Đorđević

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović rekao je za "Maxbetsport" da u ovom momentu nije realno govoriti o Aleksandru Đorđeviću kao novom treneru crno-belih, bar iz dva razloga.

Najpre, Sale ima posao u Virtusu, a "parni valjak" stručnjaka Aleksandra Matovića koji je postavljen kao prelazno rešenje do kraja sezone.

 To je najavažnije pitanje. Uveliko radimo na tome, ali ne mogu da govorim o imenima. To nam je sada prioritet. Iskoristićemo vreme kada se bude igrao plej-of ABA lige da radimo na rekonstrukciji ekipe. Pogledajte Panatinaikos koji je 16. u Evrolig, a bivši je šampion Evropei. Vidi se koliko im je teško bez publike. I mi smo u sličnoj situaciji. Nadam se da ćemo od sledeće sezone da se vratimo u Arenu. Ova uprava će se truditi da ovu sezonu privede kraju beze prenosa dugovanja. U narednim danaima ćemo da rešimo dva veoma važna pitanja, ali ne mogu sada više da vam kažem - počeo je čelnik crno-belih o gorućoj temi, a zatim je upitan o bivšem selektoru Srbije.

Aca Matović je uradio nešto što javnost nije očekivala. On je sada trener i nije ljudski da govorimo o drugom treneru. Đorđević je legenda Partizana i želja svih navijača, ali je on sada trener Virtusa. Kada bude slobodan biće jedan od kandidata - jasan je Ostoja Mijailović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading