ĐORĐEVIĆ NA KLUPI PARTIZANA? Legenda crno-belih izazvala EUFORIJU među Grobarima!

Autor:

Sport

18.04.2021

09:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavljaju se spekulacije o povratku bivšeg selektora u voljeni klub, ovoga puta na mesto trenera.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Srpski stručnjak Aleksandar Đorđević

Kako je naš portal ekslčuzivno preneo, Aleksandar Đorđević, posle neuspeha sa Virtusom u pohodu na Evroligu, mogao bi da preuzme Partizan sledeće sezone, a ta vest je izazvala euforiju kako među Grobarima, tako i među legendama crno-belih.

Jedan od njih je i Žarko Paspalj koji smatra a je selektor Srbije odlično rešenje za klupu "parnog valjka", ali da odgovornost nije samo na treneru, već na svim ljudima u klubu.

Virtus i dalje ima šansu da obezbedi Evroligu, ukoliko dobije licencu, to nije isključeno. Žao mi je Saleta, ali voleo bih da ga vidim na klupi našeg kluba, jer je to želja svakog partizanovca, pa i mene. Ali neke stvari se moraju menjati. Za trenutno loše neuspehe kluba, ne smemo kriviti samo pojedinca, već svako ko obavlja bilo koju funkciju u klubu mora snositi odgovornost - jasan je proslavljeni reprezentativac naše zemlje.

RepublikaFoto: Telegraf/VLukić
Žarko Paspalj

Podsetimo, Partizan je u tekućoj takmičarskoj godini promenio tri trenera, a kao prelazno rešenje do kraja sezone postavljen je Aleksandar Matović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading