JOKIĆ KAO ARISTOTEL: Upitali ga o GORUĆIM PROBLEMIMA, odgovorio POUČNOM PRIČOM

Autor: Republika

Sport

15.04.2021

11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as u dresu Denver Nagetsa Nikola Jokić zbog povrede Džamala Mareja mora da još veći teret ponese na svojim leđima.

Nikola Jokić

Denver se bije za što bolju poziciju na Zapadu. Popravljanju skora je doprinela sinoćna pobeda nad Majamijem, posle koje je "Džoker" upitan kako se nosi sa još važnijom ulogom u timu:

- Da li znate priču o malom parčetu papira? Uvek ga pročitajte, bez obzira da li ide dobro ili ne. Na njemu piše 'Sve će proći'. Isto tako je i sa Denverom, proći će šta god da bude, a mi moramo da ostanemo smireni i fokusirali. Zadovoljan sam kako smo sada odigrali - rekao je Jokić, po mnogima glavni kandidat za MVP-a.

Govorio je i koliki je udarac odsustvo Mareja:

- Tužno je sve to, imali smo dobar odnos na terenu i van. Ipak, nećemo odustati, iako ne može niko olako da ga zameni. Trudićemo se svi zajedno to da učinimo. Sledi mu najteži period u životu, nadam se da će ga prebroditi na najbolji način.

Jokić je govorio zašto mnogi vide Denver kao autsajdera u ovoj situaciji:

- Celog života sam potcenjivan, navikao sam na tako nešto. To je za mene normalno. Možda nam daje olakšanje i skida pritisak. Međutim, moraćemo da nađemo zamenu za Mareja i da se svi pokažu. Pojedinci moraju da uđu u velike cipele -  slikovito je objasnio Jokić.

Jokić je ostvario 56. tripl-dabl u karijeri i "podebljao" poziciju na devetom mestu večne liste NBA lige po tom parametru.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading