(FOTO, VIDEO) LUD, LUĐI, LUKA DONČIĆ: Bizarna trojka za pobedu Dalasa iz NEMOGUĆE POZICIJE! Boban Marjanović ga odmah "pecnuo"

Autor: Republika

Sport

15.04.2021

07:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalas Maveriski našeg Bobana Marjanovića pobedili su Memfis Grizlise 114:113 zahvaljujući neverovatnomj pogotku prve zvezde Luke Dončića.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Slavlje posle trojke Luke Dončića

Neverovatni Luka Dončić živi za velike momente. Ponovo je pokazao koliko ima veštine i hrabrosti u bitnim momentima.

Njegovoj ekipi je bila potrebna trojka za trijumf, Dončić je primio loptu po izvođenju i sa jedne noge u padu ispalio ka košu. Sudija svakako ne bi svirao prekršaj i dok je lopta letela Dalasu se bližio poraz. Međutim, ušla je kao kap tačno uz zvuk sirene. Velemajstorski potez mladog superstara za 29. poen.

Klupa je eksplodirala, svi saigrači su odmah istrčali na teren da se zajedno raduju neočekivanom trijumfu. Posle meča je Boban Marjanović, a ko drugi, krenuo da se šali na račun svoj mlađeg prijatelja i njegovog velikog momenta. Najzaslužniji igrači za pobedu Maveriksa tadicionalno dobijaju pojas u stilu boksera ili rvača, kao nagradu za sjajnu partiju na utakmici. Dončić je dobio jedan za svoje odbrambene zasluge, po čemu nije toliko prepoznatljiv. Boban je iskoristio priliku da oko toga zbija šegu.

Foto: Instagram/boban
Luka Dončić

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading