KATASTROFA: Sale Đorđević u GOLEMOM problemu!

Autor:

Sport

09.04.2021

18:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Uniksa savladali su Virtus sa 85:81 u drugom meču polufinalne serije Evrokupa.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Đorđević

Uniks je tako izjednačio na 1:1, pa će odluka o finalisti pasti posle majstorice u Bolonji. Ovo je ujedno bio i prvi poraz Virtusa u ovoj sezoni Evrokupa. 

Najefikasniji u sastavu Uniksa, bili su Ajzeja Kenan sa 19, Džordan Tiodor sa 15, Okaro Vajt sa 12, Džordan Morgan sa 11. Meč viner, Džamar Smit je ubacio osam. Kod Virtusa, raspoloženi za igru u napadu, bili su Marko Belineli sa 33, Miloš Teodosić sa 11 poena i devet asistencija i Vins Hanter sa 10 poena. Stefan Marković je meč završio sa tri poena.

Uniks je dominirao u velikom delu meča, a u trećem periodu imao je i maksimalnih +18, 66:48. 

U četvrtoj četvrtini razigrao se Marko Belineli, pa je Virtus 19 sekundi pre kraja poenima Teodosića izjednačio na 81:81.

Finiš je, ipak, pripao domaćinu, koji je do trijumfa stigao poenima sa linije slobodnih bacanja - četiri puta je siguran bio Džamar Smit.

Od 20 sati je počeo duel Gran Kanarija - Monako.

Podsetimo, pobednik Evrokupa ide u Evroligu, a mogao bi i finalista, ukoliko Valensija ne obezbedi mesto među osam najboljih u regularnom delu EL.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading