MAGIJA SE VRAĆA NA MESTO USPEHA: Teodosić na KORAK od Evrolige!

Autor:

Sport

06.04.2021

21:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fenomenalna igra srpskog organizatora Miloša Teodosića u slavlju Bolonjeza u prvom polufinalnom susretu drugog po rangu evropskog takmičenja.

RepublikaFoto: Starsport
Plejmejker Virtusa Miloš Teodosić

Košarkaši Virtusa savladali su Uniks u prvom meču polufinala Evrokupa rezultatom 80:76, na krilima srpskog plejmejkera Miloša Teodosića, čime su došli na korak od finala Evrokupa. Prolaz dalje ujedno označava i plasman u Evroligu za sledeću sezonu, pa bi Teo lako mogao da se vrati u elitno takmičenje, gde po raskošnom talentu i kvalitetu pripada.

Fenomenalni Teodosić je bukvalno nosio Italijane tokom čitavog toka susreta, a na kraju je upisao 25 poena, šest skokova i pet asistencija. Pratio ga je prekaljeni as Marko Belineli sa 12, dok je Stefan Marković stao na dva koša. U poraženom sastavu bolji od ostalih bio je Džamar Smit sa 22 poena, a Holand je ubacio 13, međutim nedovoljno za brejk na "čizmi".

U drugom polufinalu Monako je bio bolji od Gran Kanarije sa 82:77, a u finale će se plasirati ekipe koje prve stignu do dve pobede.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading