U HUMSKOJ IM OVO NEĆE ZABORAVITI: Bajern OJADIO Partizan, a LJUBIMAC Grobara sipa SO na RANU Grobarima!

Autor:

Sport

05.04.2021

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se srpski reprezentativac Vladimir Lučić i uporedio Bajern sa prošlogodišnjim Partizanom, pod dirigentskom palicom trenera Andree Trinkijerija.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Partizana

Ljubimac Grobara Vladimir Lučić rekao je za "Mocartsport" da ovosezonski Bajern podseća na Partizan iz minule takmičarske godine.

Podsetimo, crno-beli su pod vođstvom trenera Andree Trinkijerija igrali fantastično i u ABA ligi i u Evrokupu, ali je Italijan letos napustio Humsku zbog Bavaraca godinu dana pre kraja ugovora, što je jako razljutilo Grobare.

Veliki. Baš kako ste i sami uporedili ovu situaciju s prošlom godinom u Partizanu, tako se zaista oseća slična energija i priča. To mogu da kažem kao neko ko je stvari u Partizanu posmatrao sa strane, pa sada doživljavam sve to u Bajernu. Mogu da se vide sličnosti između dve priče. Rezultati i kvalitet igara koje su pružale njegove ekipe u prošlosti pokazuju koliko radi dobar posao. Ima veliki trenerski kvalitet. Energija koju prenosi na sve nas, s kojom dolazi svaki dan na trening i utakmice, posvećenost, stalno je u razgovoru s ekipom, gde svakog pojedinca drži zadovoljnim ili bar poluzadovoljnim što je jako važno za ritam u kojem smo - otkrio je Lučić za "Mocartsport" doprinos Trinkijerija rezultatima ekipe iz Minhena.

RepublikaFoto: Starsport
U Minhenu nastavio kao u Beogradu, pa još i bolje - Andrea Trinkijeri

Podsetimo, Bajern je u tekućoj sezoni postigao istorijski uspeh plasiravši se u Top 8 Evrolige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading