DEJANU MILOJEVIĆU POMEŠANE EMOCIJE: Posle 10 godina sam na suprotnoj strani!

Autor:

Sport

03.04.2021

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Budućnosti Dejan Milojević izjavio je da je njegov tim favorit u meču protiv Mege, ali i da lično očekuje čudnu utakmicu protiv bivšeg kluba.

RepublikaFoto: aba-liga.com
Dejan Milojević

Ekipa iz Podgorice u nedelju od 12 sati u "Morači" dočekuje Megu u 24. kolu ABA lige, a taj susret biće to poseban za trenera Budućnosti, koji je veliki deo trenerske karijere proveo upravo na klupi beogradske ekipe.

- Lično, očekujem čudnu utakmicu. Posle deset godina u Megi, na suprotnoj sam strani. Moramo da se resetujemo nakon poraza u Evrokupu i da se fokusiramo na ABA ligu. Ako želimo da zadržimo prvo mesto, nemamo prvo na kiks do kraja regularnog dela- rekao je Milojević u najavi meča, prenose Vijesti.


Podgoričani su na učinku 17-3, dok ekipa Vladimira Jovanovića trenutno zauzima peto mesto na tabeli regionalne lige sa skorom 14-9.
RepublikaFoto: Starsport

- Mega je najprijatnije iznenađenje. Igrali su sjajnu sezonu, opet su afirmisali mlade igrače. Vlada Jovanović je sjajno uradio posao ove godine. Moramo da budemo maksimalno fokusirani i motivisani da bismo pobedili. Favoriti smo, kvalitetni smo, ali da bi kvalitet došao do izražaja mora energija da bude na maksimalnom nivou- poručio je Milojević.


Mega je u prvom meču ove sezone savladala Budućnost na domaćem terenu sa 78:72, a košarkaš Podgoričana Džastin Kobs zna kako treba igrati protiv mlade ekipe.

- Radi se o ekipi sa mnogo mladih igrača, koji vole da igraju brzu košarku. Pobedili su nas u prvom meču. Moramo zaustaviti Petruševa i Simonovića, koji igraju veoma dobro. Potrebno je da zagradimo reket i ne dozvolimo im poene iz ofanzivnog skoka. Očekujem dobru utakmicu, sa jakim tempom i velikim brojem šuteva- rekao je Kobs.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading