BOKAN PONIŽEN: Otkazan sastanak klubova ABA lige, predsednik Budućnosti IZBOJKOTOVAN!

Autor:

Sport

01.04.2021

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U ABA ligi i dalje nema mira.

RepublikaFoto: KK Crvena zvezda
Detalj sa meča Crvena zvezda Budućnost

Skupština ABA lige koja je trebalo da bude održana u petak je otkazana, prenosi Mozzartsport.

Ovu sednicu sazvao je prvi čovek Budućnosti Dragan Bokan na osnovu ovlašćenja klubova. Ipak, Crvena zvezda je još ranije najavila da neće biti učesnik sastanka jer "nije jasno da li je u pitanju Skupština ili radni sastanak".

Prvi čovek Budućnosti Dragan Bokan je prvo sazvao viđanje u Zagrebu, što nije imalo dobar odziv zbog sve lošije epidemijske situacije u regionu, a onda nije prošao ni predlog da se razgovor vodećih ljudi klubova obavi putem video aplikacije Zoom. Dakle, pored Crvene zvezde Bokanovu inicijativu su ignorisali i "mali" klubovi koji su ga izbojkotovali.

RepublikaFoto: Starsport
Dragan Bokan

Trenutno je nepoznanica da li će sastanak biti održan u skorijem periodu.

Podsetimo, Crvena zvezda se u utorak oglasila saopđtenjem u kome se ističe da "nije u pitanju sednica Skupštine, već sastanak klubova", kao i da je "Dragan Bokan dobio ovlašćenje da tačno 15. decembra 2020. zakaže skupštinu samo sa jednom tačkom dnevnog reda - preoblikovanja JTD u DOO i ništa više od toga".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading