LESOR JE BIO ISPROVOCIRAN: Ljubimac Delija OTKRIO ko je Francuza naučio da PSUJE na SRPSKOM!

Autor:

Sport

02.04.2021

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Matijas Lesor se našao u centru pažnje posle četvrtfinala Evrokupa u kome je Budućnost ispala od Monaka.

RepublikaFoto: Starsport
Lesor i Kešelj slave titulu sa saigračima iz Crvene zvezde

Košarkaš Monaka Matijas Lesor došao je u žižu javnosti nakon psovki upućenih jednom od igrača Budućnosti na srpskom jeziku, a Marko Kešelj je u razgovoru za "Objektiv" imao svoj osvrt na tu situaciju.

Ispratio sam dešavanja posle utakmice Monako – Budućnost. Lesor je sigurno bio isprovociran, pa mu je izletelo sve ono - ocenio je bivši reprezentativac Srbije, pa nastavio:

Normalno je da u šali, na treningu, utakmici ili putovanjima neko opsuje. Mi smo puno vremena provodili zajedno, čak više nego sa svojim porodicama, nekom uvek izleti neka psovka, a stranci je upamte. Pa i ja sam 11 godina bio stranac u evropskim klubovima, to je sve normalno - rekao je Marko kešelj.

RepublikaFoto: Starsport
Marko kešelj

Podsetimo, Monako je eliminisao Budućnost sa 2:1 u pobedama u četvrtfinalu Evrokupa, a nekadašnji centar Crvene zvezde je bio najefikasniji pojedinac majstorice sa 24 poena.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading