ODAVNO NIJE OVAKO BLISTAO: Radonjić PRESREĆAN posle pobede nad Makabijem!

Autor:

Sport

01.04.2021

21:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić bio je zadovoljan posle pobede nad Makabijem.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Radonjić

Zvezda je savladala Izraelce sa 76:64 i tako stigli do desetog trijumfa u Evroligi ove sezone.

- Dobra utakmica za nas. Rekao sam pre meča da će biti najvažnije kako reagujemo posle poraza od Armanija. Najvažnije je bilo igrati bolje nego te večeri. Na početku smo imali jaku energiju, bolju koncentraciju, a na kraju, veoma sam zadovoljan jer smo odigrali dobro svih 40 minuta. Sa velikom željom, koncentracijom, energijom. Poslednji meč u Evroligi u Beogradu, lepo je bilo slaviti - rekao je Radonjić.

Kaže da je početak susreta bio veoma bitan.

- U svakom slučaju sam zadovoljan načinom kako smo odigrali. Reakcija je bila dobra, bilo je vidljivo od početka, iako je bilo grešaka. Držali smo to dosta dugo, bio je bitan kontinuitet, da ne igramo u serijama kako smo često radili ove sezone. Konstantna je bila odbrana, veoma dobra svih 40 minuta, a u napadu smo nalazili rešenja. Zadovoljava način na koji smo odigrali meč - dodao je strateg crveno-belih.

Nema odmora, već narednog vikenda čeka ih okršaj sa Cedevita Olimpijom u Ljubljani.

- Radićemo u narednom periodu, s povratkom igrača dovoljno dobro da nađemo način da igramo slično kao večeras. To nije nimalo lako, a naš ritam je i dalje naporan. Treba se odmoriti, pa praviti plan, jer nas čeka težak meč sa Olimpijom u nedelju. Ušli smo u ozbiljnu srirju utakmica, od 11. februara smo igrali prosečno tri meča nedeljno. U tom rasporedu pozicija je specifična i mora se koristiti momenat da se nađe model koji bi nas zadovoljavao. Treba voditi računa o raznim segmentima, a to nije jednostavno. Pre svega, nadam se da ćemo izaći iz problema sa povredama, da možemo svakog igrača da koristimo, jer nam je svaki bitan - zaključio je Radonjić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading