GDE ĆE PEŠIĆ? Odmah po prijemu u Kuću slavnih, Kari progovorio o VELIKOM PROJEKTU!

Autor:

Sport

30.03.2021

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski stručnjak Svetislav Pešić na interesantnom "zadatku".

RepublikaFoto: Starsport
Iskusni srpski stručnjak Svetislav Pešić

Srpski trener Svetislav Pešić primljen je u Kuću slavnih, a nakon velikog priznanja istakao je zadovoljstvo, ali i progovorio o svojoj budućnosti.

Kari je poručio da nije siguran da li će da nastavi da se bavi trenerskim pozivom, a trenutno radi na "velikom projektu", s obzirom da piše knjigu.

Pravo da vam kažem, kad pomislim: ’Hajde, dosta je bilo, pusti mlađe da rade’, odmah dođe neka ponuda ili pitanje. Ne znam šta da vam kažem. Uvek se trudim da imam neku odluku, a tu baš nisam siguran šta želim. Znam da želim da virus korona koja nas je sve poremetila prođe što pre. Ne znam još šta želim da radim. Ali, mogu da vam kažem da sada pišem knjigu - otkrio je Pešić, pa pojasnio:

Radi se o projektu koji traje već nekoliko godina. Taman kada sam počeo da pišem knjigu dobio sam poziv iz Barselone, pa sam otišao tamo i pisanje je stavljeno na pauzu. Sada pokušavam da knjigu završim do kraja ove košarkaške sezone. Nije klasična biografija, ali biće deo svih anegdota koje sam proživeo kroz karijeru kao trener. Sve te periode i etape ću da obradim.

Naš trofejni strateg želi da pošalje poruku budućim generacijama.

Želim i da objasnim ljudima, pa čak i onima ovde koji pokušavaju da ospore postojanje jugoslovenske škole košarke, da ona ipak postoji. Postoji jedinstvena, u svetu priznata različita selekcija mlađih igrača i jedinstvena metodika rada sa njima. Neću ništa da dokazujem, ali hoću to da istaknem - zaključio je Svetislav Pešić za "Mocartsport".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading