EKSKLUZIVNO: "GROBARI" SU OVO ČEKALI: Pitali smo Pešića da li PREUZIMA Partizan, on otklonio svaku DILEMU!

Autor:

Sport

15.03.2021

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradski mediji su ovih dana Svetislava Pešića povezivali sa klupom Partizana, a iskusni stručnjak nam otkrio da li će se to i dogoditi.

RepublikaFoto: Starsport
Trofejni stručnjak Svetislav Pešić

Svetislav Pešić (71), srpski trofejni trener, rekao je u razgovoru za naš portal da ne namerava da preuzme Partizan, niti bilo koji drugi tim u Srbiji.

- Dobijam dosta ponuda, ali stranih klubova. Što se tiče srpskih timovaa, za njih sam završio karijeru i neću više voditi domaće ekipe - jasan je Pešić.

Popularni Kari je time otklonio svaku sumnju, s obzirom da ga je čaršija poslednjih dana već videla kao idealno rešenje za "posrnuli" Partizan, od leta. Crno-bele trenutno sa klupe vodi Aleksandar Matović, treći stručnjak u tekućoj sezoni (posle Šćepanovića i Filipovskog), a "parni valjak" je u potrazi za dugoročnim rešenjem. Ipak, to neće biti osvajač zlata sa reprezentacijom naše zemlje na Svetskom prvenstvu u Indijanapolisu 2002, kao i Evrobasketa godinu dana ranije.

Podsećanja radi, Pešić je tokom igračke karijere četiri godine branio boje Partizana, a potom je kao trener u dva mandata vodio Crvenu zvezdu. Poslednji angažman imao je u Barseloni, koju je napustio letos, a zamenio ga je sjajni Litvanac Šarunas Jasikevičijus.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ana

15.03.2021 11:35

Dule VUJOŠEVIĆ !!!!!!!!!!!