DOGOVORENO! ODUŠEVIO JE U BARSELONI: Partizan u utorak dobija OGROMNO pojačanje!

Autor:

Sport

15.03.2021

08:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

KK Partizan planira da u potpunosti promeni klupsku politiku, nakon rezultatski očajne sezone.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Partizana na "večitom derbiju" protiv Crvene zvezde

Košarkaši Partizana poraženi su od Crvene zvezde u abaligaškom "večitom derbiju", ali je "Grobare" u ponedeljak ujutru sačekala sjajna vest. Naime, u utorak u Humsku i zvanično stiže novi sportski direktor, naš proslavljeni reprezentativac Zoran Savić, piše "Mocartsport".

Savić će na tom mestu zameniti Nikolu Lončara, a sutra bi trebalo da potpiše ugovor sa "parnim valjkom" i krene "u akciju". Navijači srpskog košarkaškog velikana se nadaju da će Savić raditi sa podjednakim uspehom kao u Fortitudu ili Barseloni, a nema dileme da ga čekaju pune ruke posla.

RepublikaFoto: Starsport
Pred promocijom u Partizanu - Zoran Savić

On je bio na mestu generalnog menadžera "blaugrane" u periodu od 2005. do 2008. godine, kada je postavio temelje za nezaboravnu evroligašku titulu 2010. pod dirigentskom palicom Ćavija Paskvala, kome je upravo Savić ukazao šansu kao tada 35-godišnjaku.

Partizan igra jednu od najgorih sezona u modernoj istoriji kluba, a jedinu priliku da osvoji trofej u sezoni 2020/2021 imaće u Superligi Srbije. Ipak, u Humskoj okreću novi list, a veruju da je Savić pravi čovek za novi početak.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading