ZAVRZLAMA U ABA LIGI: Odložen meč između Mornara i Budućnosti, Milojevićevi momci dobili nenadani odmor pred okršaj sa Monakom!

Autor:

Sport

28.03.2021

12:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Budućnosti sigurno se neće žaliti posle vesti da je njihov meč u 29. kolu ABA lige odložen, a možda će se čak i zahvaliti sunarodnicima, pošto će ovako dobiti priliku da se još bolje pripreme za Monako.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Budućnosti raduju se posle odlaganja njihovog meča sa Mornarom u ABA ligi

Crnogorski košarkaši derbi između Mornara i Budućnosti neće se odigrati 29. marta, kako je bilo planirano, jer su zabeleženi novi slučajevi koronavirusa u sastavu Mornara iz Bara.

Pored utakmice između Mornara i Budućnost, u 23. kolu su odloženi mečevi između Krke i Splita, odnosno Cibone i Cedevita Olimpije.

Nismo teoretičari zavere, ali je tajming Mornarevih slučajeva zanimljiv, blago rečeno. 

ABA liga je uputila dopis ekipama Mornara i Budućnosti da će novi termin odigravanja utakmice biti naknadno određen, a izabranici Dejana Milojevića su neplaniralno dobili nekoliko dana za odmor i pripremu, za treći meč protiv Monaka koji se 31. marta igra u Monte Karlo.

RepublikaFoto: Starsport
Milojevića i njegove pulene sada čeka pauzica pred okršaj sa Monakom

Rezultat u četvrtfinalnoj seriji Evrokupa je 1-1, a na talonu je plasman u polufinale gde već čeka Gran Kanarija. Plasman u polufinale je izborio i Virtus, koji će u polufinalu igrati sa boljim iz duela Uniks – Lokomotiva.

Tajming savršen, ABA odložena, pa mogu li kockice lepše da se slože za Dejana Milojevića i njegove momke?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading