(VIDEO) KOLORADO U SUZAMA: Trener Nagetsa RASPLAKAO SVET posle terorističkog napada blizu Denvera!

Autor:

Sport

23.03.2021

22:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bolder, Kolorado bila je ukleta lokacija za desetoro ljudi koje je juče ubio naoružani terorista. Denver se nalazi nedaleko odatle, pa je šef struke Nagetsa Majkl Meloun odlučio da održi veoma dirljiv govor pred susret njegovog tima i Orlanda.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Majk Meloun

Majk Meloun uvek je bio izrečen u borbi za ravnopravnost i pravdu, pa ništa drugačije nije bilo ni posle tragedije koja je pogodila ovu američku državu.

Masakr u Bolderu završio se i tragičnom smrću Srbina Nevena Stanišića, uz još devetoro nedužnih duša, dok je krivac uhapšen i identifikovan kao Ahmed Alisa, napadač indoktrinisan od strane "mejnstrim" medija da mrzi Trampa, zbog čega se i odlučio na ovaj napad.

Melounove reči pogodile su u srž problema, a uskoro bi mogli i Bajdenovi potezi, pošto novopečeni predesdnik posle ovog napada najavljuje munjevitu zabranu na jurišne puške i slično oružije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading