KARNIŠOVAS PRAVI REVOLUCIJU U ČIKAGU: Čovek koji je "otkrio" Jokića SE ODRIČE EVROPSKOG SUPERSTARA!

Autor:

Sport

23.03.2021

19:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Arturas Karnišovas prešao je letos iz Denvera u Čikago kako bi bio arhitekta veoma ambicioznog projekta, ali stvari u "vetrovitom gradu" za sada ne idu kako treba, pa je on doneo drastičnu odluku.

RepublikaFoto: instagram.com/laurimarkkanen
Lauri Markanen

Kako prenose mediji iz grada gde živi možda i najveći deo srpske dijaspore u SAD, Lauri Markanen je na tržištu!

Munjevitom brzinom nam se bliži kraj trejd roka 25. marta, do kada u Čikagu planiraju da renoviraju ekipu oko prve zvezde Zeka Levina, koji je po prvi put proglašen za Ol-stara ove sezone, pa će finskog superstara, koji se ni sa Levinom, a ni sa ostatkom ekipe, ne uklapa baš najbolje, gotovo sigurno trejdovati do tada.

Kako prenosi Šems Čaranija, nekoliko klubova zainteresovano je za njega, ali nije ulazio u detalje.

Nagađanja su krenula da se šire, pa neki pretpostavljaju da je možda reč o San Antoniju, gde bi "Ludi Srbin" Greg Popovič mogao da otključa novi nivo Markanenove igre, ili Majamiju, gde bi se pored Bema Adebaja savršeno uklopio u tandemu pod košem.

Ovaj 23-godišnjak u dosadašnjoj karijeri u proseku beleži 16,3 poena, 7,4 skoka i 1,3 asistenciju po meču, tako da bi ekipi kojoj fali četvorka koja šutira sa distance mogao da bude veliko pojačanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading