ZA KOGA JE BILA PREDSTAVA U "MORAČI"? Navijači bili NA ZADATKU, napadnut igrač Zvezde!

Autor:

Sport

22.03.2021

22:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Malo je reći da je skandalozno ono što se dogodilo u "Morači" na meču Budućnosti i Crvene zvezde kada su na rasnoj i nacionalnoj osnovi izvređani igrači i stručni štab crveno-belih, a sada su isplivali gnusni detalji...

RepublikaFoto: Republika
Navijači Budućnosti u hali "Moarača"

Budućnost jeste ubedljivo slavila, ali daleko od toga da može da im se čestita iako su prilično ubedljivo savladali ekipu koju predvodi Dejan Radonjić, pošto je čitav meč odigran u nesportskoj atmosferi.

Iako epidemiološke mere nalažu zabranu okupljanja u dvoranama, na tribinama se našlo oko 300 navijača, a ako prenosi "Kurir" svi oni imali su novinarske akreditacije, što implicira organizaciju navijača od strane domaćina, odnosno organizatora meča. 

RepublikaFoto: Republika

Kurir navodi da je u poluvremenu meča jedan od huligana pokušao nasilno da uđe na teren sa željom da se obračuna sa igračem Zvezde, ali je brzom reakcijom obezbeđenja sprečena je eskalacija sukoba. 

Ono što nije sprečeno su majmunski krici upućeni na račun Voldena?! Neverovatno je da se to dešava u 2021. godini na jednom sportskom meču...

Da sve bude još apsurdnije - sve to iz lože Morače posmatrao je Blažo Đukanović, sin Mila Đukanovića, predsednika Crne Gore. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading