ZVEZDA NIKAKO NIJE SMELA DA GA PUSTI: Pešić OTKRIO veliku GREŠKU crveno-belih!

Autor:

Sport

22.03.2021

21:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski strateg Svetislav Pešić analizirao stanje u srpskoj košarci, sa posebnim osvrtom na mlade igrače.

RepublikaFoto: Starsport
Trofejni srpski stručnjak Svetislav Pešić

Bivši trener Crvene zvezde Svetislav Pešić rekao je da mu se ne sviđa broj stranaca koji igraju u ABA ligi, a posebno se dotakao reprezentativca Srbije Nemanje Nedovića.

- Kada bi mladi igrači dobili šansu da se razvijaju u svojim klubovima, većina bi ostala u Srbiji. Oni ne vide to, i kada dobiju prvu šansu iz inostranstva on odu.

- Recimo Jaramaz je bio u Burgosu, nije loša ekipa, ali imamo mi boljih. Bio je bek ap igrač, imao je pritisak i nije se snašao, ali sada u Partizanu igra odlično i on će biti ozbiljan reprezentativac.

RepublikaFoto: Twitter/KK Partizan
Kari ga hvali - Ognjen Jaramaz

Tako da mladima treba da vide da mogu da igraju ovde. Tako je i Nedović otišao rano u NBA, ali recimo, da sam ja ostao trener u Zvezdi, Nedovića ne bih pustio da ide u NBA tada. Otišao bi kasnije i sada bi tamo igrao - podvukao je Pešić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zoran78

22.03.2021 22:34

Odlicno se secam da mu ti nisi davao sansu u opste,publika ga je trazila a ti si to namerno ignorisao i sada pricas neke price