PRETNJA ZVEZDI IZ PODGORICE TRESE JADRAN: Bokan se DIREKTNO obratio Čoviću pred "DERBI" u "Morači"!

Autor:

Sport

18.03.2021

20:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Bokan nema dlake na jeziku.

RepublikaFoto: Starsport
Bokan i Čović

Predsednik Budućnosti Dragan Bokan rekao je za "BhBasket.ba" da će Podgoričani učiniti sve da kreiraju atmosferu u "Morači" u kojoj će savladati Crvenu zvezdu u predstojećem derbiju ABA lige.

Bokan je imao zanimljiv komentar i na konstataciju čelnika crveno-belih Nebojše Čovića da okršaj Budućnosti i Zvezde "nije derbi".

Bokan je najpre upitan za mogućnost da klub sa Malog Kalemegdana dobije licencu od Evrolige.

– Što se tiče toga, ne bih komentarisao. Uvek se tako dešava pred veliki derbi. U ABA ligi je svaki svaki meč koji odlučuje timove za prva četiri mesta derbi, a posebno kada se radi o borbi za prvo mesto. Te stvari su neozbiljne, ne doprinose dobroj energiji, prema tome ne želim da odgovorim na to pitanje – kazao je Bokan.

Predsednik "plaviH" se potom osvrnuo na Čovićeve reči.

Morate to da pitate gospodina Čovića, ipak je on najstariji učesnik košarke u regionu. Dugo godina je na čelnim pozicijama kluba. Ja imam suprotno mišljenje, siguran sam da je to derbi. Sve ćemo da uradimo da napravimo ambijent, da naši igrači daju maksimum i pokušaju da pobede Crvenu zvezdu. To smo uspeli u prvom delu u Beogradu i zbog toga možemo da se nadamo, bez obzira na to što je Zvezda evroligaški tim i klub za svako poštovanje - zaključio je Dragan Bokan, a on je izrazio i velika očekivanja od nastupa Crnogoraca u finišu Evrokupa.

Budućnost će ugostiti Crvenu zvezdu u nedelju od 20 časova u prestonici Crne Gore.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Padre

19.03.2021 07:00

Čoviću spusti loptu! Malo kulture, malo poštovanja... probaj - nije teško...ne boli