SRPSKI AS VEĆ NA TRENINGU PARTIZANA: U Humsku stiglo NAJVEĆE pojačanje ove sezone!

Autor:

Sport

17.03.2021

20:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli rešili gorući problem.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Partizana

Novi sportski direktor Partizana Zoran Savić prisustvovao je trningu prvog tima, gde je izneo svoje impresije i očekivanja od novog posla.

- Nema šta sada da se napravi, osim da oporavimo igrače i dobijemo neku utakmicu. Najgore je kad se izgubi samopouzdanje. Potreban ti je karakter i banku da opljačkaš. Sve je karakter. Želja i milion stvari. Svi se sećaju i kada je Dule bio, po šest sati trčanje uz stepenice, ali kad se osvoji, malo ko će reći da to ne bi ponovio. Ekipa može da pruži više od onoga što daje sada. Ovo je svima ispit, ne mogu da kažem ko će ostati ili ne – rekao je bio Savić na predstavljanju.


On je govorio i o novom treneru, koji će zameniti Aleksandra Matovića na kraju sezone.

Najbitniji čovek u klubu je trener. Ja sam bio spreman da dam i 15-20 odsto budžeta… Ne smemo da pogrešimo oko trenera, ne može da se desi da niko od nas bude iznad igrača, oni moraju da obavljaju svoj posao, sada je 99 odsto zna ko su predsednici, a ne znaju ko su igrači. Moramo da vratimo to vreme da dolaze zbog igrača. Neće da dolaze zbog mene, Ostoje ili predsednika druge ekipe – moraju da vide spektakl na terenu – podvukao je Savić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading