BOSTON PRONAŠAO REŠENJE ZA RUPU NA CENTRU: Sedmostruki Ol-star na pragu Seltiksa!

Autor:

Sport

17.03.2021

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako nešto fali Boston Seltiksima ove sezone, to je veteransko prisustvo i rešenje za centarsku poziciju, ali izgleda da je Bred Stivens pronašao rešenja za oba problema, i to u jednom čoveku!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Veliko pojačanje moglo bi uskoro da osvane u taboru Seltiksa!

Kako prenose američki košarkaški portali, sastav iz "Bintauna" ozbiljno je zagrizao za Lamarkusa Oldridža.

Sedmostruki Ol-star i zvezda San Antonija dogovorila se sa klubom da će se sporazumno razići, bilo trejdom ili raskidom ugovora.

Obe strane složile su se da bi radije da sprovedu prvu varijantu u akciju, pa Seltiksi već nedeljama nutkaju Oldridža timovima u trci za titulu.

Jedan od njih voleo bi da je Boston, ali uprkos sjajnoj igri mladih Ol-starova Džejlena Brauna i Džejsona Tejtuma oni imaju skor od svega 20-19 , pretežno zbog kontantnog minusa u skok igri i pod košem.

Iako više nije sila pod obručima kao što je bio na vrhuncu karijere u Portalndu, Oldridž i dalje hvata respektabilnih 4,5 skokova po meču, uz 13,7 poena.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lamarkus Oldridž

Nije ni to bog zna kakav učinak za startnog centra pretendenta na tron, ali je svakako bolje od Roberta Vilijamsa i Danijela Tajsa. 

Posebna je priča bogato iskustvo čoveka koji od 2006. skoro svake godine igra plejof, a koje Bostonu i te kako fali.

Markus Smarta jedini je pored Kembe Vokera koji ima značajno iskustvo u doigravanju, pa bi Oldridž mogao mentalno da pripremi mlađe kolege za izazove pred njima.

Nije jasno koliko San Antonio traži za veterana, ali bi neka kombinacija Karsena Edvardsa, Semija Odželejea, Grenta ili Roberta Vilijamsa i pikova verovatno zadovoljila Popa i upravu Sparsa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading