RADONJIĆ PRAVI ČISTKU: Veliko decembarsko "pojačanje" VEĆ NAPUŠTA MALI KALEMEGDAN!

Autor:

Sport

16.03.2021

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Radonjić neće tolerisati manjak fizičke spreme u svojoj ekipi, pa je crnogorski stručnjak upravo zbog toga precrtao nekadašnjeg reprezentativnog plejmejkera.

RepublikaFoto: Starsport
Tabor crveno-belih uskoro bi mogao da napusti jedan od najiskusnijih

Kino Kolom najavljen je po dolasku u Beograd kao idealno rešenje crveno-belih iza Lojda, prekaljeni veteran sposoban da upravlja utakmicom dok su najbolji košarkaši Zvezde na klupi, ali sada, svega tri i kusur meseca posle njegovog dovođenja, crveno-beli planiraju da ga se otarase.

Iako je kada je igrao, što je bilo zaista retko, beležio solidnih 6,6 poena i 2,5 asistencije po meču, najpre je kuburio sa povredama zbog kojih je stigao nespreman među Radonjićeve pulene, a nije mu pomoglo ni to što je bolovao od koronavirusa.

RepublikaFoto: Starsport
Kolom u dresu Zvezde u proseku beleži 6,6 poena i 2,5 asistencije po meču

Nema mesta u Radonjićevom sastavu za ljude koji nisu u stanju da pomognu svake večeri, pa će Kolom po svemu sudeći nazad u domovinu, gde se nekolicina klubova interesuje za njega.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading