JOKIĆU PREKIPELO - MUK U DENVERU: Srbin progovorio o BOMBASTIČNOM trejdu koji TRESE NBA!

Autor:

Sport

13.03.2021

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se Nikola Jokić nakon još jedne monstruozne partije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Centar Denvera Nikola Jokić

Centar Denvera Nikola Jokić pružio je još jednu monstruoznu partiju, ovoga puta u trijumfu Nagetsa nad Memfisom u dramatičnoj završnici, a nakon meča Srbina su pitali o šampionskoj tituli.

Popularni "džoker" je odgovorio da ne bi voleo da napusti Kolorado, ali je franšizi čiji je lider preporučio da dovedu pojačanje.

Nemam neko mišljenje na tu temu. Naravno da želim da osvojim titulu. Ako bih to mogao da uradim sa Denverom, to bi bilo mnogo bolje, nego da odem negde. Evo dobre ideje! Možda bi neko mogao da dođe. Radije bih igrao u Denveru pošto volim ovo okruženje – pola kroz zbilju, a pola kroz šalu govorio je Jokić.

Somborac je u trećoj četvrtini doživeo povredu skočnog zgloba, ali je "stegao zube" i odigrao muški do samog kraja susreta.

 Bolelo je, a boli i dalje. Stao sam na nečiju nogu, čulo se nešto, pa sam morao da vidim da li je nešto ozbiljno – objasnio je Nikola.

Srpski as je otkrio i šta je unapređeno u igri čete trenera Majka Melouna u poslednjih nekoliko mečeva.

– Tokom šest-sedam poslednjih mečeva igramo onako kako bi trebalo. Delimo loptu, ne oklevamo, a to je ono što sam naučio da je najvažnije u NBA, da ne oklevaš, kada smo otvoreni šutiramo, idemo na prodore… - zaključio je Nikola Jokić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading