Ovo je najgori mogući rasplet: NBA ZVEZDA IPAK NIJE DOBILA PASOŠ, NIŠTA OD NACIONALNOG DRESA tokom turnira u Beogradu!

Autor:

Sport

12.03.2021

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nade su bile velike da bi NBA zvezda mogla da obuče dres nacionalnog tima tokom kvalifikacionog turnira za OI u Beogradu, ali na kraju ipak neće biti ništa od toga, barem za sada.

RepublikaFoto: fiba.com
Košarkaši Srbije mogu da odahnu, pošto protiv njih ipak neće igrati NBA zvezda

Donte Divinćenzo imao je ogromnu želju da nastupi za Italiju u junu, kada će sa "Orlovima" ratovati za plasman na Olimpijske igre, ali do toga ipak neće doći.

Pokušao je savez u saradnji sa Donteom da ubrza proces dobijanja pasoša, mesecima se radilo na tome, ali će NCAA šampion ipak morati još da sačeka.

Dok su to sjajne vesti za "Orlove", snimak ispod pokazaće vam tačno o kakvoj se zverini od igrača radi, "Azuri" će u glavnom gradu Srbije moći da računaju na još jednog novog košarkaša, i to sjajnog.

Paolo Bančero, jedan od najperspektivnijih budućih NBA igrača, uspeo je na vreme da dobije pasoš, pa će biti na raspolaganju Romeu Saketiju protiv momaka Igora Kokoškova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading