(VIDEO) DENVER JE RAZOČARANJE: Uzalud im strašan Jokić, preti otkaz koji bi ŠOKIRAO NBA!

Autor: Republika.rs

Sport

10.03.2021

16:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Etablirani NBA novinari Zek Lou i Bil Simons podelili su svoje impresije Nikolom Jokićem i razočaranje ekipnim izdanjima Denver Nagetsa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić

Lou je na gostovanju u Simonsovom podkastu da gleda Denver Nagetse samo zbog "Džokera" i da je fasciniran njegovim napretkom:

- Jokić je prikriveno brz sa loptom. Nije inače brz, ali ako mu treba hitrost u okrenu ili nekom potezu, dobija brzinu koju do sada nije imao i vidiš protivničke odbrane koje su začuđene onim što vide. Skoro svaku utakmicu uradi neku fintu ili pas na koji odbrana reaguje kao da nikad tako nešto nije videla od ljudskog bića - rekao je Zek Lou.

Tim koji je prošle godine stigao do finala Zapada je sada šesti u konferenciji sa 21-15, iako Jokić igra možda i sezonu karijere:

- Ovo je prva sezona u kojoj me podseća na Dirka (Novickog). Ono što radi na terenu je vrlo nalik Dirku. Ipak, razočaran sam tim timom. Mislim da bi otkaz trenera bio najšokantniji potez posle Ol stara. ne kažem da će biti, nego da se svake godine desi jedan takav šokantan otkaz i da je Denver blizu toga - rekao je Simons.

Razgovor pogledajte na 13:54

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading