SA PARTIZANOM SAM NAPRAVIO SJAJAN REZULTAT: Filipovski rešio da se OGLASI - "Grobari" OČIMA ne veruju!

Autor:

Sport

10.03.2021

15:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slovenački trener Sašo Filipovski govorio o brojnim temama, a između ostalih se bavio i nastupom crno-belih u Evrokupu.

RepublikaFoto: Starsport
Bivši trener Partizana Sašo Filipovski

Doskorašnji trener Partizana Sašo Filipovski rekao je da je pružio maksimum u Humskoj, a naročito je ponosan na rezultate crno-belih u Evrokupu.

Što se tiče Evrope uspeli smo da se kvalifikujemo među 16, dobili smo neke velike ekipe, ne treba se stideti tih pobeda, jer dobiti Uniks i Huventud i proći dalje, a posle dobiti i Trento, koji je savladao Milano i Lokomotivu sa visokom razlikom, kao i Lokomotivu kod kuće - to je deo sezone koji je dobar. Ali, za drugi osećam neispunjenost i žao mi je što nismo napravili više u ABA ligi. Davao sam mnogo sebe i očekivao sam da ćemo imati više pobeda - izjavio je Filipovski, pa dodao:

Žao mi je što nisam iskusio tog „šestog igrača“ koji je za Partizan veoma važan. Sve ekipe koje imaju jakog „šestog igrača“, mnogo su izgubile zbog ove kovid situacije, žao mi je što nisam iskusio Arenu, mislim da bi utakmice koje smo izgubili na poen-dva, bile završene drugačije.

Slovenački strateg se pozabavio i igračima koji su napustili Humsku.

Ne bih rekao da su ti igrači koji su otišli loši. To su dobri igrači, koji imaju dobro iskustvo i taj Gordić i Mekintajer sada igraju dobro, ali ekipa je živo biće koje traži da energije zajedništva i timskosti prevladaju, a da se nezadovoljstva uravnoteže. Na kraju krajeva, iako mi je teško, iako su sve energije prisutne, biram energiju zahvalnosti i odgovornosti, ponosan sam da sam bio deo Partizanove porodice sa velikom tradicijom, sa mnogo igrača, stvaranja i uspesima. U ovom momentu mi je i teško, želim im sve najbolje - jasan je Sašo Filipovski.

RepublikaFoto: kkpartizan NIS
Pojačao Francuze - Kodi Miler Mekintajer

Podsetimo, njega je na klupi zamenio Aleksandar Matović koji će trenirati prvi tim do kraja tekuće sezone.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading