PARTIZAN ZVANIČNO POTVRDIO: Filipovski SMENJEN!

Autor:

Sport

08.03.2021

21:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Promene u Humskoj, Filipovski više nije trener Partizana.

RepublikaFoto: Starsport
Sašo Filipovski više nije trener Partizana

Saša Filipovski više nije trener prvog tima Košarkaškog kluba Partizan, saopšteno je na sajtu kluba.

Kako se navodi, nakon poraza od Cibone u subotu dosadašnji trener crno-belih i njegov asistent Boban Mitev, obavili su razgovor sa upravom kluba i postignut je sporazum o prekidu saradnje.


Filipovski i Mitev su u Partizan došli 5. novembra 2020. godine, nakon što je mesto šefa stručnog štaba ostalo upražnjeno odlaskom Vlada Šćepanovića.

Pod vođstvom Saše Filipovskog, crno-beli su ostvarili plasman u Top 16 fazu Evrokupa i polufinale Kupa “Radivoj Korać”.

Ipak, serija loših rezultata, pre svega u ABA ligi, dovela je do toga da trener i uprava kluba sednu za sto i dogovore se o prekidu saradnje.

Šef stručnog štaba do kraja sezone biće Aleksandar Matović, iskusni trener koji se u stručnom štabu crno-belih nalazi od leta 2017. godine.

Matović je pre toga dugo godina radio u mlađim selekcijama Partizana, a u košarkaškim krugovima je posebno poznat po kvalitetnom individualnom radu sa igračima.

Matovićev asistent biće koordinator mlađih selekcija Dejan Mijatović, koji je bio deo stručnog štaba Nenada Čanka u sezoni 2017/18, odnosno Vlada Šćepanovića na početku tekuće sezone.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading