"DŽOKER" JEDVA ČEKA OL-STAR MEČ: Srpski superstar govorio o "Kovid Ol-staru", Luki Dončiću, i Srbima iz UFC!

Autor:

Sport

07.03.2021

22:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Noćas Nikola Jokić postaje prvi srpski košarkaš koji će startovati na ‘All-Star’ utakmici. "Džoker" je od sinoć u Atlanti, gde je stigao čak i da nakači UFC 259, pa je, među ostalim, govorio i svojim utiscima posle pobeda Uroša Medića i Aleksandra Rakića.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić

Veliko veče za srpski MMA upečatio je momak koga su nekad zvali "srpski samuraj", a koji od ulaska u UFC dominira protivnike pod nadimkom "Doktor", Uroš Medić, iako će Rakiću pobeda nad Santosom gotovo sigurno doneti borbu za pojas.

Medić, koji sada ima skor od 7-0 i koji je protivnika zaustavio u prvoj rundi sa 48-0 u zadatim udarcima, bez sumnje će biti velika zvezda u budućnosti, ali je Srbin iz Beča, Aleksandar Rakić, protiv brazilskog "Malja" dokazao da je on sadašnjost.

Raduju se Srbi širom sveta uspesima naših momaka, pa je među njima i "Jokara".

Medića nismo stigli da gledamo, Rakića jesmo. Rakić je zver, kako izgleda, kakva je pojava. Prvi put sam ga gledao. Obično srednji brat prati to malo bolje. Ja to pratim kada se okupimo. Zanimljiv sport stvarno. Drago mi je da imamo predstavnika - istakao je Denverov superstar.

RepublikaFoto: twitter.com/printscreen
Jokić i njegova žena oduševljeni su nastupom Rakića u UFC-u

Nastavio je o pripremama za večerašnji meč (2 sata posle ponoći) u bizarnim okolnostima.

Čudna je situacija, igraće se samo jedan dan. Deluje kao obična utakmica, pošto dođemo dan pre utakmice u grad. Za sada deluje kao normalna utakmica. Sada imam braću i ženu sa sobom na gostovanju. Zanimljivije je, zezali smo, gledali smo UFC tuče. Žena je posebno oduševljena sa tim - nastavio je on.

Za kraj se dotakao i Luke Dončića, sa kojim će nastupiti u ekipi.

Sa Dončićem sam igrao prošle godine. Lako je navići se na dobrog igrača. Mislim da neće biti problema - kratak je i jasan Nikola Jokić uoči Ol-stara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading