VUČEVIĆ ODUŠEVIO ANALIZOM PRED OL-STAR: Mi smo Jugoslovenska škola, ZATO IH DOMINIRAMO!

Autor:

Sport

07.03.2021

22:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Vučević po drugi će put biti NBA Ol-star, ali šta za ovog korpulentnog centra znači učešće na ovakom spektaklu?

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vučević u duelu sa Jokićem

Centar Orlanda Nikola Vučević će drugi put u karijeri biti deo NBA spektakla, rezervisanog samo za najbolje. Drugi put će zaigrati na Ol-star meču. Reprezentativac Crne Gore je u on line razgovoru sa medijima, naglasio da mu drugi poziv mnogo više znači nego debitantski.

- Veoma sam ponosan da ću jednog dana kada završim karijeru moći da kažem mojoj deci, igrao sam na Ol-staru, igrao sam sa Novickim, Lebronom, Vejdom…. igrao sam sa najboljima na planeti - rekao je Vučević.

Nastavio je o svom ponosu što na najvišem nivou predstavlja domovinu.

- Velika je čast da predstavljam Crnu Goru na utakmici najboljih igrača NBA lige. Neizmerno sam ponosan što sam prvi igrač iz Crne Gore koji je došao do Ol-star utakmice - dodao je on.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Vučević

Pored Nikole Vučevića u Atlanti će nastupiti još dva igrača iz regiona, Nikola Jokić i Luka Dončić, za koje veruje da su među najboljima na planeti, bez ikakve sumnje.

- Sjajno je da toliko igrača sa naših prostora igra na ovom nivou. Jokić i Donćić su kandidati za MVP priznanja, oni su sigurno među 10 najboljih igrača lige. Pored nas trojice, nisu po kvalitetu daleko Bojan i Bogdan Bogdanović, Goran Dragić… Mi smo predstavnici jugoslovenske škole, imamo tehničke kvalitete, kojima nadoknađujemo fizičke razlike u odnosu na ostale momke. Takođe, mi dajemo motiv mladim momcima iz naših zemalja da rade, da veruju da mogu da dođu do vrhusnkog novoa. Veoma smo ponosni zbog toga i trudimo se da predstavljamo svoje zemlje na najlepši mogući način -zaključio je Nikola Vučević uoči Ol-star meča u Atlanti.

 

 

Utakmica će početi dva sata posle ponoći.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading