FILIPOVSKI JE BIVŠI: Partizan mu pronašao NASLEDNIKA po ukusu "Grobara"!

Autor:

Sport

07.03.2021

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli su prinuđeni na promene nakon serije loših rezultata, a Sašu Filipovskog bi mogao da zameni stručnjak za koga navijači veruju da može da preokrene tok sezone, s obzirom da je dugo u klubu i da ima dobru "hemiju" sa igračima.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Partizana Sašo Filipovski

Košarkaši Partizana doživeli su šesti uzastopni poraz u ABA ligi, ovoga puta u balkanskom klasiku protiv Cibone, a upravo on može biti kap koja je prelila čašu što se tiče statusa trenera crno-belih Saše Filipovskog.

Naime, slovenački stručnjak je najavio da će u nedelju obaviti razgovor sa upravom oko budućnosti, a čaršija već bruji da mu je "parni valjak" već odabrao naslednika.

Dobro obavešteni krugovi navode da se radi o Aleksandru Matoviću, dugogodišnjem članu stručnog štaba Partizana.

Crno-beli bi Matoviću pružili priliku da trenira ekipu koju dobro poznaje do kraja sezone, uz opciju produžetka saradnje na obostrano zadovoljstvo.

RepublikaFoto: Starsport
Prvi pik crno-belih - Aleksandar Matović na meču Partizan-Igokea

Podsećanja radi, Partizan očekuje utakmica sezone protiv Metropolitana u Top 16 fazi, a eventualna pobeda mogla bi da donese plasman u četvrtfinale Evrokupa. Da li će klub iz Humske to pokušati da ostvari sa Matovićem na klupi, očekuje se skora potvrda...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading